Gruppearbejde

Dokumentar om sagsbehandling i anbringelsessager

Juridisk, Politisk

 

Vær med fra starten

 

 

Gruppearbejde
Teamwork – gruppe, der dokumenterer sagsbehandling i familiesager

Dette oplæg henvender sig til alle, der vil gå videre med fejl i sagsbehandlingen i familiesager. For at være med i selve arbejdet skal du kunne noget. Vi er modekspertisens folk. Kan du kommunikere, lave film eller podcast? Så vær med Kan du skrive journalistisk uden løn, så vær med. Er du socialrådgiver, whistleblower, så vær med. Er du psykolog med kendskab til klinisk psykologi, så vær med. Kan du forvaltningsret, så vær med. Er du teatermenneske med blik for drama, så vær med.

Der er to væsensforskellige funktioner her: Det vi skal lave, er at analysere påstande, der ligger til grund  for afgørelser. Vi går navnlig efter falske påstande og diskutable antagelser – kort sagt fejl.

Vi har lige nu ikke noget analytisk beredskab til at påpege fejl i det materiale, vi modtager fra forældre, der føler sig dårligt behandlet i famileafdelinger, B&U-udvalg, Ankestyrelse, Byret og Landsret.

 

Hvad kan du byde ind med?

  • Erfaring som socialrådgiver i offentlig forvaltning? Vi garanterer dig anonymitet
  • Forvaltningsret
  • Advokat med interesse for tvangsfjernelser
  • Socialret
  • Podcast
  • Psykologi
  • Journalistik
  • Film og podcast, journalistik, formidling
  • Politisk Analyse

Vi vil løbende og anonymt indsamle bidrag, holde zoommøder, diskutere dem og finde ud af, hvordan vi kan skille løgn fra vurdering, dissekere vurderinger og de underliggende påstande. Meningen er at lave et almindeligt analyseskema, der kan kommunikeres til brug for alle.

Skriv til arbejdsgruppe@humanister.dk

Eller ring til mig

Portræt af Mikael Hertig
MIkael Hertig (GNU LICENS MH)

Mikael Hertig
Fregatten 4, 1 tv
6400 Sønderborg

Tlf 27 24 47 00

Skriv et svar